Možnosti platby a doručení objednávek z e-Galerie AfrickéSochy.cz

Možnosti platby a doručení objednávek z e-Galerie AfrickéSochy.cz

Jak mohu objednávku zaplatit?

Platba platební kartou

On-line platby platebními kartami a on-line bankovní převody e-Galerie AfrickéSochy.cz využívají platební bránu společnost ComGate Payments, a.s.

Při platbě kartou budete po odeslání objednávky přesměrováni do rozhraní platební brány, kde zadáte číslo karty, datum platnosti a CVC kód – tři čísla, která najdete v podpisovém proužku na zadní straně karty.

Po vyplnění údajů a potvrzení platby budete v rámci 3D Secure zabezpečení požádáni o zadání číselného kódu, který obdržíte SMS zprávou od své banky, a zadání ePINu pro ověření platby kartou.

Po úspěšném provedení platby budete přesměrováni zpět na stránky AfrickéSochy.cz.

On-line bankovní převod

Platba on-line bankovním převodem probíhá podobně jako běžná platba v on-line bankovnictví. Při výběru tohoto způsobu platby se Vám po odeslání objednávky na obrazovce objeví nové okno. V tomto okně můžete být kliknutím na tlačítko „Zaplatit v on-line bankovnictví“ přesměrováni do on-line bankovnictví své banky. Po přihlášení se Vám zobrazí předvyplněný platební příkaz. Po potvrzení platby v on-line bankovnictví je platba okamžitě provedena.

Pro přihlášení do on-line bankovnictví můžete rovněž využít zobrazený QR kód.

On-line bankovní převod můžete využít pro účty u Air Bank, České spořitelny, ČSOB, Fio banky, Komerční banky, mBank, Moneta Money Bank, Raiffeisen Bank a UniCredit Bank.

Dotazy a reklamace u on-line plateb

Adresa provozovatele platební brány pro případné dotazy nebo reklamace on-line plateb je:

Platba bankovním převodem

Pokud se rozhodnete pro platbu bankovním převodem, zobrazí se Vám po odeslání objednávky údaje nezbytné pro bankovní převod. Tyto údaje rovněž obdržíte potvrzovacím e-mailem. U této platební metody začneme objednávku zpracovávat až poté, co peníze dorazí na náš účet. To obvykle trvá jeden nebo dva pracovní dny.

Platba v hotovosti při převzetí

V případě osobního odběru či doručení objednávky Ateliérem AfrickéSochy.cz je možné objednávku zaplatit v hotovosti při převzetí.

Jak mi bude objednávka doručena?

Každá socha či jiné umělecké dílo z e-Galerie AfrickéSochy.cz je originálem s jedinečným tvarem, váhou a rozměry. Proto Vám na základě Vaší objednávky navrhneme nejvhodnější způsob dopravy a případně u větších soch i způsob instalace. Z tohoto důvodu není volba a cena dopravy zahrnuta do objednávkového formuláře. Pokud si objednáte sochu a je to s ohledem na místo doručení a cenu sochy možné, je pro nás vždy první volbou osobní doručení sochy Ateliérem AfrickéSochy.cz. Náklady na dopravu účtujeme ve výši skutečně vzniklých nákladů.